Jak mohu vypovědět automatické prodlužování VIP členství?

Automatické obnovení Vašeho VIP členství můžete vypovědět na tomto odkazu: Vypovědět VIP členství

Po přihlášení do profilu prosím postupujte dle následujících kroků:

  1. Přejděte na ikonu menu - Můj účet - a zvolte možnost Členství.
  2. Zvolte odkaz na zrušení "Zrušit"
  3. Vyberte důvod zrušení a klikněte na tlačítko Pokračovat.
  4. Zadejte své heslo a klikněte na tlačítko Potvrdit.

Pokud jste si koupili VIP členství přes mobilní aplikaci, více informací naleznete na následujících odkazech: iOS | Android

Pokud je výpověď úspěšná, dostanete od nás potvrzující e-mail. Budete mít přístup ke všem funkcím VIP členství, a to až do jeho vypršení.

Pokud uvidíte, že Vaše výpověď automatického prodlužování ještě není dokončena, kontaktujte prosím náš Zákaznický servis pro dokončení výpovědi.

Samozřejmě pokud budete potřebovat jakoukoliv pomoc, můžete nás kdykoliv kontaktovat.

Další informace o výpovědní lhůtě naleznete v našich Všeobecných obchodních podmínkách.

Chcete-li reaktivovat automatické obnovování, přejděte na stránku "Moje členství" a klikněte na tlačítko "Aktivovat automatické obnovování".

UPOZORNĚNÍ!

VIP členství zaplacené bankovním převodem či pomocí platební brány Trustpay není nutné vypovídat. U těchto typů plateb není aktivované automatické prodlužování.